Voorwaarden

Gratisteller.be bied een gratis bezoekers teller aan voor jouw website. Door zich in te schrijven gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

U kan kiezen welke website statistieken u verbergt en welke niet via het gebruikerspaneel. U bent akkoord met het feit dat we de niet verborgen statistieken tonen op onze website.

Gratisteller.be biedt geen garantie dat de verzamelde website statistieken bewaard blijven. In het geval van verlies van de verzamelde website statistieken is gratisteller.be niet verantwoordelijk. Zijn de statistieken van zeer groot belang dan raden wij u aan van zelf screenshots van de statistieken te nemen.

Wij kunnen helaas geen 100% uptime van onze website garanderen. Gratisteller.be is niet aansprakelijk bij een eventuele onderbreking van de diensten.

U bent akkoord met het feit dat de administrator van gratisteller.be ten alle tijde een geregistreerde gebruiker kan verwijderen indien hij dit nodig acht.

Gratisteller.be is een bezoekers teller voor Nederlandstalige websites. Registraties van niet Nederlandstalige websites worden verwijderd.

Gratisteller is niet aansprakelijk voor direct of indirecte schade in welke vorm dan ook die voortkomt uit het gebruik van onze website.