Gratis teller instructies

Met de gratis teller van gratisteller.be komt u exact te weten
- wie uw website bezoekt
- vanwaar deze bezoekers komen
- welke browser deze bezoekers gebruiken
- welke schermresolutie het meest gebruikt wordt
- van welke landen de bezoekers komen
- via welke website de bezoekers het meest komen (referrals)
- en nog veel meer

Inschrijven is gratis en na inschrijving kan u een tracking code op uw website plaatsen. De tracking code plaats u tussen de tags. De tracking code wordt ook vaak geplaatst in de sidebar of footer van de website.

Met de gratis teller van gratisteller.be bepaalt u zelf welke statistieken uw privé wenst te houden en welke statistieken u wenst zichtbaar te maken. Om bepaalde statistieken privé te maken logt u in en klikt u vervolgens op “gebruikerpaneel” bovenaan in het menu. Daarna klikt u op “bewerk account”. Selecteer vervolgens de statistieken die u wenst te verbergen. Door de CTRL toets ingedrukt te houden kan u verschillende statistieken selecteren. Bent u klaar met het selecteren van de statistieken die wenst te verbergen, klik dan onderaan op bewerk account. Merk op dat de statistieken voor u wanneer u ingelogd bent natuurlijk niet verborgen zijn. Log dus eerst uit als u wenst te controleren of de juiste statistieken verborgen zijn.


gratis teller afbeelding
Bovenstaande afbeelding toont hoe je statistieken verbergt via het gebruikerspaneel.


Op de voorpagina van de website worden de websites getoond die het meeste unieke bezoekers per dag hebben. Een populaire website krijgt op deze manier dus extra reclame. Bovendien worden websites met gratis tellers zoals gratisteller.be vaak gebruikt door adverteerders voor het vinden van geschikte websites om eventueel te adverteren.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons dan via het volgende email adres: