Website bezoekers kopen?

Als je een website hebt wil je natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers op je site. De beste bezoekers zijn bezoekers die komen van zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Om zoveel mogelijk bezoekers van deze zoekmachines te ontvangen verdiep je je best in SEO (Search Engine Optimization). Maar er zijn natuurlijk nog andere manieren om bezoekers op je website te krijgen. Een van die methode is website verkeer kopen. De kwaliteit van deze bezoekers hangt sterk af van waar je deze website bezoekers koopt. We geven een overzicht. We beginnen met het verkeer van de laagste kwaliteit.

1. Website bezoekers van URL shorteners zoals Adfly, Linkbucks, …

Op dergelijke websites kan u zeer goedkoop website bezoekers kopen. Een bezoekers kost je minder dan 0,01 euro maar de bezoekers zijn van zeer lage kwaliteit. Dit komt omdat de bezoekers totaal willekeurig zijn. Ze krijgen je website te zien wanneer ze op een link klikken. Je website is voor hen een irritante ongevraagde pagina die ze moeten aanschouwen alvorens ze op de pagina terecht komen waarvoor ze klikten. De bounce rate van deze bezoekers is extreem hoog en meestal boven de 90%. De gemiddelde tijd dat deze bezoekers op je website blijven is verschrikkelijk laag. Meestal minder dan een paar seconden. Onze conclusie: dit verkeer is totaal waardeloos.
website bezoekers kopen URL shortener


2. Website bezoekers kopen van “expired domains”

Wanneer een website eigenaar niet meer betaald voor zijn domeinnaam vervalt het domein. Je kan zo een vervallen domeinnaam kopen en het verkeer daarna doorsturen naar jouw website. Als op het vervallen domein een website stond die relevant was met de inhoud van jouw website dan kan de kwaliteit van dit verkeer best meevallen. Het is natuurlijk zeer moeilijk in te schatten hoeveel verkeer je van zo een vervallen domein mag verwachten. Je kan verkeer van vervallen domeinen ook kopen op websites zoals DNTX. De bounce rate van dit verkeer is amper beter dan het verkeer van URL shorteners. De gemiddelde tijd dat deze website bezoekers op je website blijven is wel duidelijk beter. Vergeet niet dat de bezoekers een beetje tijd nodig hebben om te realiseren dat ze doorgestuurd zijn naar een andere website...
website bezoekers kopen vervallen domein


3. Website bezoekers kopen met Google Adwords

De bezoekers die je koopt via Google Adwords zijn van de hoogste kwaliteit. Met de juiste advertentie (lees niet misleidende) zijn de bezoekers van zeer hoge kwaliteit. Dit vertaalt zich in een zeer lage bounce rate en een hoge gemiddelde tijd op de website. Bovendien bekijken deze bezoekers relatief meer pagina's op je site in vergelijking met verkeer van andere bronnen. Het enige nadeel is dat deze bezoekers die je via Google Adwords koopt relatief duur zijn. Zeker als je verkeer van België of Nederland wenst te kopen!

4. Website bezoekers kopen bij CpmAffiliation

Cpm Affiliation : the cpm advertising network
Bij CpmAffiliation koop je geen bezoekers maar koop je advertentievertoningen. Je betaald per 1000 vertoningen. De prijs bepaal je zelf. Hoe meer je biedt hoe meer jouw advertentie vertoond wordt. Het mimimum bod voor 1000 vertoningen is 0,01$. De CTR (Click Thru Rate) van de advertentie is zeer laag. Dit is omdat de advertenties op willekeurige website getoond worden. De bezoekers zijn wel van uitstekende kwaliteit. De mensen die op de advertenties klikken doen dit omdat ze aangesproken zijn door de advertentie. Dit verkeer is op het verkeer van Google Adwords na van de beste kwaliteit. De bounce rate is laag. De bezoekers blijven relatief lang op de website en de bezoekers bekijken ook meerdere pagina's. Als we rekening houden met de prijs van dit verkeer vinden we dit de meest geschikte methode voor het kopen van website bezoekers.
website bezoekers kopen van CpmAffiliation